Tikriausiai sutiksite, kad namuose ruoštas faršas – pats geriausias. Esate tikri, kokią mėsą naudojate, jis šviežias ir kokybiškas. Tam, kad paruoštumėte faršo greitai ir paprastai, prireiks kokybiškos
elektrinės mėsmalės. Trumpai supažindinsime su pagrindinėmis elektrinių mėsmalių savybėmis ir galimybėmis.
Mėsmalės galia ir našumas
Pagrindinės geros mėsmalės savybės – jos galia ir našumas, t. y. kiek kilogramų faršo prietaisas gali sumalti per 1 min. Galinga mėsmalė nestrigdama įveiks įvairią mėsą ir galėsite mėgautis iš maltos mėsos gaminamais patiekalais.
Atbulinė eiga („reversas“)
Ši funkcija mėsmalėse reikalinga tam, kad galėtumėte išvalyti prietaisą, jeigu jame įstrigo, pavyzdžiui, sausgyslės. Atbulinės eigos mygtukas išgelbės Jūsų mėsmalės variklį nuo perkaitimo, todėl geriau rinktis modelį, kuris turi šią funkciją.